Wat is Fibo?

Fibo wandpanelen zijn het snelle en duurzame alternatief voor tegelwerk bij badkamerrenovatie. U heeft in twee dagen een nieuwe badkamer, zonder hak- en sloopwerk en zonder te hoeven stucen of tegelen, en dus zonder de bijbehorende overlast. Door eenvoudige en snelle verwerking, bent u met Fibo wandpanelen een stuk voordeliger uit. En met meer dan 200 soorten decors, passen de panelen in ieder badkamerinterieur.

Fibo wandpanelen productspecificaties

Handig en snel

De kant-en-klare panelen zijn voorzien van een handige, waterdichte, klikverbinding, en zijn eenvoudig over het bestaande tegelwerk heen te plaatsen. Het oude tegelwerk hoeft dus niet verwijderd te worden, waardoor er veel minder verbouwingsoverlast ontstaat. Het renovatieproject is tot vijf keer sneller klaar dan bij traditioneel tegelen, wat zich zal vertalen in een aanzienlijke kostenbesparing. Met 25 jaar garantie bent u bovendien verzekerd van een langdurig resultaat.

Hygiënisch en mooi

Fibo wandpanelen zijn bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes. De panelen zijn uiteraard eenvoudig te reinigen, maar ook antibacterieel en ongevoelig voor schimmels. Daarnaast hebben de wandpanelen een prachtige, luxe uitstraling. Met meer dan 200 soorten decors is er altijd wel iets te vinden naar uw smaak. Of u nou houdt van klassiek, of trendy, visgraat of betonlook; alles is mogelijk.

Fibo wandpanelen zijn antibacterieel en ongevoelig voor schimmels

Bekijk onze trendcollecties

Fibo referenties in de praktijk

Fibo: ook voor particulieren een succesvol alternatief voor tegels!

“Wie kan er zo strak tegelen?”. Dat is wat Kuipers Badkamers vaak van hun klanten terugkrijgt als zij in

Bekijk referentie

Fibo nieuws

Nieuwe, trendy decors op voorraad, ook in extra lange lengte

De huidige bouwtrend waarbij huizen steeds hoger gebouwd worden, vraagt om langere bouwmaterialen. Om

Lees nieuwsbericht