Fibo wandpanelen voor hotels

Hotels

Fibo wandpanelen zijn eenvoudig te verwerken en ongevoelig voor schimmels

Bij grootschalige verbouwingen, zoals het renoveren van een hotel, bieden Fibo wandpanelen uitkomst. Iedere dag dat een hotel gesloten is, kost geld, dus is het zaak om deze periode zo kort mogelijk te houden. Met het gebruik van Fibo wandpanelen is het bekleden van de badkamerwanden kinderspel, en wel vijf keer sneller klaar dan wanneer gewerkt wordt met traditionele tegels. Daarnaast is een badkamer met Fibo wandpanelen veel makkelijker en sneller schoon te maken. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan, dus er zijn geen voegen waartussen vuil zich kan ophopen. Een simpel sopje volstaat. De HPL-toplaag is ongevoelig voor schimmels, en kleurvast. Dit zorgt ervoor dat de luxe uitstraling van de badkamer in stand blijft, ook na jarenlang intensief gebruik.

Fibo wandpanelen voor hotels

Fibo wandpanelen: de voordelen voor hotels

Steeds meer hotels kiezen voor badkamer renovaties zonder breken. Fibo is een gelijkwaardig alternatief op tegels en biedt vele voordelen.

 • Snel te plaatsen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Ongevoelig voor schimmels
 • Kleurvast en onderhoudsarm
 • Luxe uitstraling

Stappenplan badkamer renovatie zonder breken

1. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

Fibo is snel en gemakkelijk te monteren: dankzij de handige Aqualock zijn de panelen met één klik aan elkaar te bevestigen én 100% waterdicht. In de verwerkingsvoorschriften leest u hoe de panelen zonder breken in de badkamer geplaatst kunnen worden. Dezelfde stappen lichten we ook uit in deze video met verwerkingsinstructies.

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Ziekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.