Toepassingsgebieden

Voor welke toepassing is Fibo geschikt?

Fibo iconen samen

Fibo toepassingsgebieden

Fibo wandpanelen zijn uitermate geschikt voor zowel grootschalige, als kleinschalige verbouwprojecten. Voor modulaire bouw, maar ook voor de particulier die een verbouwing overweegt, maar opziet tegen de troep en een niet-werkende badkamer. Fibo heeft volledige verkoop- en marketingondersteuning vanuit RET Bouwproducten.

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
  Lees meer
 • Ziekenhuis/zorgcentrumZiekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
  Lees meer
 • Industriële verwerkersIndustriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
  Lees meer
 • CorporatiesCorporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
  Lees meer
 • HotelHotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
  Lees meer
 • VerwerkersVerwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
  Lees meer
 • ArchitectenArchitecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
  Lees meer
 • ParticulierenParticulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.
  Lees meer