Fibo wandpanelen voor particulieren

Particulieren

Badkamer verbouwen in minder dan 1 week: snel en zonder overlast

Uw badkamer verbouwen in minder dan 1 week? Het is mogelijk met Fibo wandpanelen. De kant-en-klare panelen met tegellook worden direct over bestaand tegelwerk geplaatst. Hierdoor kunt u al binnen twee dagen genieten van een geheel gerenoveerde badkamer.

Fibo wandpanelen voor particulieren

Fibo wandpanelen: de voordelen voor particulieren

U wilt in minder dan 1 week genieten van een gloednieuwe badkamer, zonder de perikelen van een verbouwing? Fibo biedt de oplossing!

 • Geen overlast; in 2 dagen klaar
 • Strak eindresultaat gegarandeerd
 • Aantrekkelijk alternatief op tegels
 • Ongevoelig voor schimmels
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Meer dan 200 soorten decors

Bekijk onze projecten:

Fibo: ook voor particulieren een succesvol alternatief voor tegels!

“Wie kan er zo strak tegelen?”. Dat is wat Kuipers Badkamers vaak van hun klanten terugkrijgt als zij in

Bekijk referentie

Restaurant Huys van Roosevelt

De kant en klare wandpanelen van Fibo zijn toegepast in het restaurant Huys van Roosevelt, zowel in de toiletruimte

Bekijk referentie

Nieuwe badkamer in minder dan 1 week

Doordat Fibo wandpanelen over bestaand tegelwerk geplaatst worden, zijn deze panelen zeer geschikt voor een snelle badkamerverbouwing. Het leidingwerk wordt netjes achter de panelen weggewerkt, waardoor breek- en hakwerkzaamheden niet nodig zijn en er nauwelijks rommel en stof vrijkomt. Overlast tijdens een badkamerverbouwing behoort met Fibo dus tot de verleden tijd.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Nooit meer de voegen tussen de tegels schrobben of chemische middelen gebruiken om schimmel te verwijderen: met Fibo wordt dit werkelijkheid. Doordat de panelen precies in elkaar passen, zijn er geen zichtbare naden waar vuil zich kan ophopen. Daarnaast zijn de wandpanelen voorzien van een speciale HPL toplaag. Dit maakt dat Fibo ongevoelig is voor schimmels en alleen een simpel sopje al volstaat bij het reinigen. Het schoonmaken van uw badkamer was nog nooit zo gemakkelijk!

Fibo als alternatief voor badkamertegels

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een badkamer zonder tegels. Met Fibo kiest u niet alleen voor een duurzaam en kleurvast alternatief op wandtegels, maar ook voor wandpanelen die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt tegelwerk. Fibo is daarom een uitstekend alternatief voor badkamertegels en zeer geschikt voor een badkamerverbouwing in minder dan 1 week.

Uw badkamer verbouwen in 3 stappen

1. Bekijk ons assortiment

Fibo  biedt keuze uit ruim 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. Welke stijl wilt u doorvoeren in uw nieuwe badkamer? Dankzij ons ruime assortiment creëert u altijd de gewenste uitstraling.

2. Vind uw Sterdealer

Fibo is voor particulieren verkrijgbaar bij onze speciaal daarvoor aangewezen Sterdealers. Zij beschikken over een showroom en uitgebreide productkennis.  Bekijk hier uw dichtstbijzijnde Sterdealer.

3. Verdiep u in de montage

Speciaal voor de particuliere markt hebben wij een netwerk met Fibo Vakmannen ingericht. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in het werken met Fibo en helpen uw badkamer realiseren in minder dan 1 week.

Waarom kiezen voor Fibo?

 • Bewezen systeem
 • In minder dan 1 week geplaatst (2 dagen)
 • Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast
 • Standaard geleverd met 15 jaar garantie

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Ziekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Hotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.