Vraag nu een gratis proefbadkamer aan

Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie

Het Fibo wandpanelen systeem

Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten!

Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart.

  • Bewoners ervaren weinig overlast
  • Totale projectkosten zijn lager
  • Direct over bestaand tegelwerk te plaatsen
  • Verkleurt niet en ongevoelig voor schimmel
  • Bewoners hebben ruime keuze aan decors

Ervaar het gemak van FIBO - Kosteloos!

We begrijpen dat u het liever zelf ervaart voordat u een beslissing neemt. Daarom bieden we een kosteloze pilot aan! Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe uw huurders in slechts 2 dagen kunnen genieten van een nieuwe onderhoudsarme, moderne badkamer met FIBO wandpanelen.

Gratis badkamer aanvragen

Wacht niet langer! Maak gebruik van deze unieke kans om een GRATIS proefbadkamer met FIBO te ervaren. Bespaar tijd, geld en ga voor een badkamer met 25 jaar garantie die klaar is voor de toekomst. Meld je nu aan!

Deze pilot is exclusief voor woningcoöperaties.   Bekijk de voorwaarden

Gratis Fibo Badkamer

Meld je nu aan voor een gratis badkamer!

*de actie is exclusief voor woningbouwcoöperaties

Waarom tegelen als het FIBO kan?

U wilt natuurlijk dat  huurders zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast kunnen genieten van hun vernieuwde badkamer. Dat kan met Fibo wandpanelen! Vaak kan het renovatieproces veel tijd en werk in beslag nemen, met veel overlast voor de huurders als gevolg. Denk bijvoorbeeld aan het onvermijdelijke stof en de geluidsoverlast. Huurders hebben daarnaast beperkte toegang tot hun badkamer en andere sanitaire voorzieningen, waarbij ze soms zelfs hun huis tijdelijk moeten verlaten. Woningcorporaties moeten daarom zorgvuldig de renovatie uitvoeren. Hoe? In plaats van traditioneel tegelwerk kiezen voor Fibo wandpanelen.

Fibo Collectie Legato white gloss

Investeer in de toekomst met Fibo wandpanelen. De perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid.

Tegels zijn doorgaans de keuze voor badkamerrenovaties, maar wist u dat ze verre van de perfecte oplossing bieden? Met een installatieproces van zo’n vijf dagen, inclusief voorbereiding en voegwerk, is de overlast voor huurders aanzienlijk. Bovendien zijn er specialisten nodig voor de installatie, wat leidt tot hogere kosten. Dus waarom niet buiten de ‘tegelbox’ denken en op zoek gaan naar innovatievere oplossingen voor de badkamer? De waterdichte Fibo wandpanelen zijn duurzaam, onderhoudsarm én super stijlvol en strak. Dat allemaal tegen een betaalbare prijs!

Stap, net zoals vele andere woningcorporaties, over op de waterdichte en duurzame Fibo wandpanelen!

Dagen wachten tot het tegelwerk van de badkamerrenovatie is afgerond? Dat is verleden tijd met de wandpanelen van Fibo. In tegenstelling tot tegels worden de Fibo wandpanelen binnen enkele uren bevestigd aan elk type wand, of zelfs direct over bestaand tegelwerk. Zonder veel gedoe of overlast voor de bewoners dus. Bovendien kunnen ze geïnstalleerd worden door een allround timmerman, zonder dat er specifieke expertise op het gebied van stuken of tegelwerk nodig is. Dat is nog niet alles! Dankzij maar liefst zes collecties om uit te kiezen, is er voor elke huurder een stijl die aansluit op de wensen.

Een greep uit de Fibo wandpanelen collectie

Fibo referenties in de praktijk

Fibo: ook voor particulieren een succesvol alternatief voor tegels!

“Wie kan er zo strak tegelen?”. Dat is wat Kuipers Badkamers vaak van hun klanten terugkrijgt als zij in

Bekijk referentie

Hoe Boerboom ook Fibo-fan werd!

Boerboom kiest voor Fibo wandpanelen bij een grootschalig renovatieproject van ruim 95 badkamers.

Bekijk referentie