Fibo wandpanelen voor zelf verwerkers

Verwerkers

Verbouw zelf een badkamer met Fibo wandpanelen

Zelf een badkamer verbouwen of renoveren? Maak gebruik van Fibo wandpanelen als alternatief op traditionele tegels. Met deze kant-en-klare wandpanelen worden badkamerwanden eenvoudig in één arbeidsgang bekleed en hoeft u geen tegelzetter in te huren. Door het eigenhandige karakter van Fibo verbouwt u zelf een badkamer in minder tijd!

Fibo wandpanelen voor zelf verwerkers

 

Fibo wandpanelen: de voordelen voor verwerkers

Steeds meer aannemers willen zelf een badkamer verbouwen en hiervoor geen specifieke vakmensen inschakelen, zoals een tegelzetter. Fibo maakt dit mogelijk en biedt daarnaast ook andere voordelen.

 • Snelle montage
 • Licht van gewicht
 • Verkorte afbouwtijd
 • Meer dan 200 soorten decors
 • Geen specifieke vakmensen nodig
 • Bij iedere handelaar verkrijgbaar

Bekijk onze projecten:

Recreatiewoning TopTotaal

De kant en klare wandpanelen van Fibo worden toegepast in de recreatiewoningen van TopTotaal. Bekijk hier een tweetal badkamers.

Bekijk referentie

Zonder tegelzetter zelf een badkamer verbouwen

Fibo wandpanelen worden over bestaand tegelwerk geplaatst. Breek- en hakwerkzaamheden zijn hierdoor niet nodig; leidingwerk wordt netjes achter de panelen weggewerkt. In tegenstelling tot een badkamerverbouwing waarbij traditionele tegels worden gebruikt, is er met Fibo geen sprake van voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. De badkamer is dus een stuk sneller klaar én bovendien komt er nauwelijks rommel en stof vrij!

Fibo als alternatief voor badkamertegels

Steeds meer verwerkers geven de voorkeur aan wandpanelen in de badkamer in plaats van traditionele tegels. Met Fibo geeft u badkamers een prachtige, natuurlijke tegeluitstraling, maar in werkelijkheid kiest u voor badkamers zonder tegels, die sneller en gemakkelijker te realiseren zijn. Bovendien zijn Fibo wandpanelen ongevoelig voor schimmels, kleurvast en duurzaam. Fibo is daarom het ideale product wanneer u zelf

 

Een badkamer verbouwen in 3 stappen

1. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

Met Fibo heeft u geen tegelzetter meer nodig om badkamerwanden te bekleden. Dankzij de handige Aqualock bevestigt u Fibo panelen met één klik aan elkaar én zijn ze 100% waterdicht. Wilt u meer informatie over de montage van de wandpanelen? Lees dan onze verwerkingsvoorschriften.

 

Waarom kiezen voor Fibo?

 • Bewezen systeem
 • In 2 dagen geplaatst
 • Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast
 • Standaard geleverd met 15 jaar garantie

 

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Ziekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Hotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.