Fibo wandpanelen voor architecten

Architecten

Badkamer ontwerpen zonder tegels met Fibo

Badkamers ontwerpen zonder tegels? Met Fibo profiteert u van de vele voordelen van wandpanelen, en geeft u badkamers tegelijkertijd een tegellook die nauwelijks te onderscheiden is van echte tegels. Bovendien is Fibo dankzij de snelle en gemakkelijke montage zeer geschikt voor grote projecten, zoals hotels, ziekenhuizen en appartementencomplexen.

Fibo wandpanelen voor architecten

 

Fibo wandpanelen: de voordelen voor architecten

Steeds meer architecten ontwerpen badkamers zonder tegels. Fibo is een gelijkwaardig alternatief op tegels en biedt vele voordelen.

 • Meer dan 200 soorten decors
 • Luxe uitstraling
 • Duurzaam in gebruik
 • Snelle doorlooptijd
 • Decors volgen de trends in de markt
 • Geschikt voor renovatieprojecten, modulaire- & seriebouw

Bekijk onze projecten:

Volvo garages

De "volvo-blauwe" wandpanelen van Fibo zijn toegepast in de sanitaire ruimte van diverse Volvo garages.

Bekijk referentie

Ongekende ontwerpvrijheid met Fibo

Fibo wandpanelen zijn in eindeloos veel kleuren en decors verkrijgbaar, die elk te personaliseren zijn met verschillende tegelmotieven, voegdiktes en voegkleuren. Dit zorgt voor een ongekende ontwerpvrijheid. Er zijn maar liefst 15 decors in verschillende lengtes uit voorraad leverbaar en daarnaast zijn er nog eens 200 decors op aanvraag verkrijgbaar. Dit maakt Fibo zeer geschikt voor het ontwerpen van badkamers zonder tegels.

Duurzame badkamers zonder tegels

Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, maar ook vanwege het zeer duurzame karakter is Fibo een aantrekkelijk alternatief op tegels. Fibo wandpanelen worden gemaakt van PEFC gecertificeerd berkenhout. Dit wil zeggen dat het gebruikte hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Daarnaast worden onze leveranciers zorgvuldig geselecteerd aan de hand van strenge recycling vereisten.

Ideaal voor projectmatige klussen

Een groot voordeel van Fibo wandpanelen is dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. De panelen worden over bestaand tegelwerk geplaatst, waardoor breek- en hakwerkzaamheden op de tegels niet nodig zijn. Leidingwerk wordt simpelweg achter het regelwerk geplaatst, waardoor ook frezen niet van toepassing is. Ontwerpt u badkamers voor grote projecten? Deze kunnen met Fibo sneller gerealiseerd worden, omdat de doorlooptijd in vergelijking met traditionele tegels aanzienlijk korter is. Door de eenvoudige verwerking en het duurzame karakter ontpopt Fibo zich als de toekomst in badkamerrenovatie!

 

Een badkamer ontwerpen zonder tegels in 3 stappen

 

1. Inspiratie opdoen

Benieuwd hoe een badkamer zonder tegels eruit kan zien? Bekijk dan deze renovatieprojecten waarin onze kant-en-klare wandpanelen prachtig zijn verwerkt.

 

2. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen zijn leverbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. Welke stijl wilt u doorvoeren in uw badkamerontwerpen? Dankzij ons ruime assortiment bent u volledig vrij om de gewenste uitstraling te creëren.

 

3. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Bekijk hier al onze verkooppunten.

 

Waarom kiezen voor Fibo?

 • Bewezen systeem
 • In 2 dagen geplaatst
 • Al meer dan 25 jaar succesvol toegepast
 • Standaard geleverd met 15 jaar garantie

 

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Ziekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Hotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.