Fibo wandpanelen voor corporaties

Corporaties

Badkamer renovatie zonder breken: verkort de doorlooptijd van uw renovatieprojecten

Een badkamer renovatie zonder breken, het kan met Fibo wandpanelen. De kant-en-klare panelen met tegellook worden direct over bestaand tegelwerk geplaatst. Snelle en gemakkelijke montage staat hierbij centraal. Omdat breek- en hakwerkzaamheden niet nodig zijn, verkort u de doorlooptijd van uw project aanzienlijk. Ideaal voor grootschalige renovatieprojecten!

Fibo wandpanelen voor corporaties

Fibo wandpanelen: de voordelen voor corporaties

Steeds meer corporaties kiezen voor badkamer renovaties zonder breken. Fibo is een gelijkwaardig alternatief op tegels en biedt vele voordelen.

 • Korte doorlooptijd
 • Lagere projectkosten
 • Geen breek- en hakwerkzaamheden
 • Weinig overlast voor bewoners
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Veel keuze aan decors voor bewoners

Bekijk onze projecten:

Hoe Boerboom ook Fibo-fan werd!

Boerboom kiest voor Fibo wandpanelen bij een grootschalig renovatieproject van ruim 95 badkamers.

Bekijk referentie

Woningcorporatie Stadlander

Steeds meer woningbouwcorporaties kiezen voor renovatie van verouderde huurwoningen in plaats van sloop en nieuwbouw. Tijd- en geldbesparing spelen

Bekijk referentie

Badkamer renovatie zonder breken bespaart tijd en geld

Fibo wandpanelen zijn snel en eenvoudig te monteren. De panelen worden over bestaand tegelwerk geplaatst, waardoor breek- en hakwerkzaamheden op de tegels niet nodig zijn. Leidingwerk kan simpelweg achter het regelwerk geplaatst worden zonder te hoeven frezen. Hierdoor verkort u uw doorlooptijd aanzienlijk. Maar dat niet alleen. Met Fibo hoeft u geen specialist in huis te halen voor hak- en breekwerk. Bovendien zijn de panelen licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te plaatsen door één persoon. Het resultaat: lagere projectkosten in vergelijking met een badkamer renovatie waarbij hak- en breekwerkzaamheden wél nodig zijn.

Minimale overlast voor bewoners

Een badkamer renovatie zonder breken voorkomt grote hoeveelheden rommel en stof. Daarnaast kan een badkamer veel sneller worden opgeleverd (al binnen 2 dagen), aangezien de panelen direct over bestaand tegelwerk worden geplaatst. Bewoners ondervinden hierdoor minimale hinder tijdens de verbouwing van hun badkamer.

Fibo als alternatief voor badkamertegels

Fibo wandpanelen zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt tegelwerk. U geeft badkamers een prachtige, natuurlijke tegeluitstraling, maar in werkelijkheid kiest u voor badkamers zonder tegels, die sneller, gemakkelijker en goedkoper te realiseren zijn. Bovendien zijn Fibo wandpanelen duurzaam, kleurvast en ongevoelig voor schimmels. Fibo is daarom een uitstekend alternatief voor badkamertegels en zeer geschikt voor grote renovatieprojecten.

Stappenplan badkamer renovatie zonder breken

1. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

Fibo is snel en gemakkelijk te monteren: dankzij de handige Aqualock zijn de panelen met één klik aan elkaar te bevestigen én 100% waterdicht. In de verwerkingsvoorschriften leest u hoe de panelen zonder breken in de badkamer geplaatst kunnen worden. Dezelfde stappen lichten we ook uit in deze video met verwerkingsinstructies.

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Ziekenhuis/zorgcentrum
  Bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is het belangrijk dat dit snel en met zo min mogelijk overlast gebeurt. Fibo wandpanelen biedt uitkomst.
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Hotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.