Fibo wandpanelen voor ziekenhuizen en zorgcentra

Ziekenhuis & Zorgcentrum

Fibo wandpanelen zijn antibacterieel en zeer eenvoudig schoon te maken

Ook bij het renoveren van een ziekenhuis of een zorgcentrum is tijd een cruciale factor. Tijd is hier niet alleen geld, maar ook zorg, wat misschien nog wel belangrijker is. Werken met Fibo wandpanelen garandeert de snelheid van het bouwproject. Ook als maar een deel van het ziekenhuis of zorgcentrum verbouwd moet worden, is het prettig als dat zo snel mogelijk, met zo min mogelijk overlast van hak- en breekwerk hoeft te gebeuren. Geen bouwstof, geen lawaai, maar gewoon binnen twee dagen een nieuwe badkamer. De HPL-toplaag van de panelen is antibacterieel, dus uiterst hygiënisch, en na ingebruikname ook weer zeer eenvoudig schoon te maken. Verbouwen blijft onprettig, maar met 25 jaar garantie, hoeft het in ieder geval niet vaak voor te komen.

Fibo wandpanelen voor ziekenhuizen en zorgcentra

Fibo wandpanelen: de voordelen voor ziekenhuizen en zorgcentra

Steeds meer ziekenhuizen en zorgcentra kiezen voor badkamer renovaties zonder breken. Fibo is een gelijkwaardig alternatief op tegels en biedt vele voordelen.

 • Geen hak- en breekwerk, dus minimale overlast
 • Snel te plaatsen
 • Antibacterieel, dus zeer hygiënisch
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Onderhoudsarm

Stappenplan badkamer renovatie zonder breken

1. Bekijk ons assortiment

Fibo wandpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 decors en diverse tegelmotieven en voegsoorten. U bent hierdoor volledig vrij om iedere gewenste uitstraling te creëren.

2. Vind uw verkooppunt

Fibo is verkrijgbaar bij diverse hout- en bouwmaterialenhandels. Maar liefst 13 decors zijn uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes. Vind hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

3. Verdiep u in de montage

Fibo is snel en gemakkelijk te monteren: dankzij de handige Aqualock zijn de panelen met één klik aan elkaar te bevestigen én 100% waterdicht. In de verwerkingsvoorschriften leest u hoe de panelen zonder breken in de badkamer geplaatst kunnen worden. Dezelfde stappen lichten we ook uit in deze video met verwerkingsinstructies.

Voor welke toepassingsgebieden is Fibo nog meer geschikt?

 • Pilot
  Vraag nu een gratis proefbadkamer aan Duurzame wandpanelen met 25 jaar garantie Meld je hier aan Het Fibo wandpanelen systeem Bespaar tijd, geld  en arbeidskrachten! Bent u klaar met die eindeloze tegelklussen die veel tijd, geld en arbeidskrachten kosten? Wij hebben dé oplossing voor u! FIBO wandpanelen, het innovatieve alternatief voor tegels dat u tijd én geld bespaart. Bewoners ervaren weinig ...
 • Industriële verwerkers
  Kies voor transport- en scheurbestendige Fibo wandpanelen. Ideaal voor chalets en modulaire units. Seriematig werken was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Corporaties
  Verkort de doorlooptijd van grootschalige renovatieprojecten met Fibo: snelle & gemakkelijke badkamerrenovaties zonder breken.
 • Hotel
  Fibo wandpanelen zijn snel te verwerken, gemakkelijk schoon te maken, ongevoelig voor schimmels en kleurvast. Precies wat een hotel nodig heeft.
 • Verwerkers
  Verbouw zelf een badkamer zonder de hulp van een tegelzetter. Met Fibo wandpanelen profiteert u van snelle montage en een verkorte afbouwtijd.
 • Architecten
  Ontwerp badkamers zonder tegels met Fibo wandpanelen. U profiteert van een prachtige tegellook, ongekende ontwerpvrijheid en duurzaam gebruik.
 • Particulieren
  Geniet in slechts 2 dagen van een geheel gerenoveerde badkamer. Met Fibo behoort overlast tijdens een badkamerverbouwing tot de verleden tijd.